Persones en un centre cívic.

Més d'un centenar d'activitats a la programació de tardor dels centres cívics de TGN

L'oferta comptarà amb unes 2.000 places i arrencarà el mes d'octubre

Tarragona ha presentat la programació de tardor de la Xarxa de Centres Cívics, la qual comptarà amb unes 2.000 places i 130 activitats. A més d'aquestes propostes, els equipaments continuaran oferint els serveis de ludoteca i jugoteca municipals, així com punts d'atenció ciutadana i de reforç i suport educatiu.

«Un programa d’activitats i serveis socioculturals adaptats a les necessitats de la ciutadania fomentant espais de relació i cohesió social», així ha definit la consellera de Centres Cívics, Paula Varas, el catàleg que es posa a disposició de la ciutadania amb els cursos que arrencaran el pròxim 1 d'octubre. Les inscripcions es podran fer a partir del 14 de setembre a través de la pàgina web.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera Paula Varas, han repassat el programa aquest dimarts 6 de setembre activitats d'alguns dels talleristes i usuaris dels centres cívics. Per a Ricomà, aquests equipaments són «la porta d'entrada a l'Ajuntament com espais propers a la ciutadania».

Les novetats de la programació de tardor a Tarragona

Així doncs, d'entre les 130 activitats que s'ofertaran hi ha un total de 56 novetats. Aquestes van en la línia de fer de Tarragona una ciutat «més sostenible» i s'hi poden trobar cursos com el d'anar amb bicicleta o la sortida a Sant Simplici on es complementarà el repte d’Anna Saballs (100xSantSimplici) amb la neteja de l’entorn a càrrec de l’Associació Aurora. 

També es vol incidir en el benestar personal amb xerrades sobre autoestima, tallers sobre envelliment saludable i també aprendre a cuidar la intel·ligència emocional o cursos sobre el benestar i l'educació de les mascotes, entre d'altres.

Podeu consultar tota la programació d'activitats i cursos dels centres cívics de Tarragona en aquest enllaç.