Imatge d'arxiu d'un acte organitzat en un centre cívic de Tarragona aquest estiu

Tarragona engega una programació gratuïta als centres cívics per aquesta tardor

Les inscripcions es podran dur a terme a partir d'aquest dilluns, 7 de setembre

El pròxim dilluns, 7 de setembre, s'obre el  període d'inscripcions a les activitats de tardor de la xarxa de centres cívics de Tarragona. Enguany, i tenint en compte el context sanitari que vivim, totes les activitats proposades seran gratuïtes. A més a més, la majoria de les propostes seran en línia, bé sigui a través de l'aula virtual, bé sigui a través del canal de Youtube.


Només s’han preparat tres activitats presencials  emmarcades en el programa de Santa Tecla: un curs intensiu de pintura i dibuix a l’aire lliure, un altre de 'lettering' i un concert familiar de la companyia Bababoom.

Expressió artística, idiomes, cuina i gastronomia, entre altres

En aquest cicle de tardor s’ofereixen activitats relacionades amb camps tan diversos com l’expressió artística, la salut i el benestar, la informàtica, els idiomes i les llengües, la cuina i la gastronomia, l’ecologia i la sostenibilitat o el fes-t’ho tu mateix.  S’oferiran unes 625 places en total d'activitats amb inscripció i els interessats es podran inscriure a un màxim de tres, per tal d’assegurar l’accés al màxim nombre de persones.

Les activitats de Youtube seran de lliure accés i s’hi podrà accedir a través de la web i les xarxes socials Facebook i Instagram. A més durant les emissions hi haurà comentaris del professorat en directe per tal de resoldre dubtes. Les inscripcions es realitzaran a través de la web