Imatge del públic assegut a les butaques de la Sala Trono de Tarragona

Teatre, música, dansa... Tarragona presenta la temporada teatral hivern-primavera 2021

Teatres Tarragona recupera propostes cancel·lades per la pandèmia i programa noves propostes per a tots els públics

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat avui dimecres, 10 de febrer, la nova programació d’hivern i primavera de Teatres Tarragona, amb un total de 27 propostes «ben atractives» i diverses, que inclouen teatre, música i d’altres disciplines escèniques. Precisament, del 20 de febrer a l’1 de juny els teatres tarragonins acolliran 12 espectacles teatrals, 10 concerts, un espectacle de dansa i 4 espectacles familiars, amb el cicle Petit Tarragona, una proposta d’èxit que repeteix amb sessions els diumenges al matí.

La temporada presentada avui és una «programació de transició», han apuntat des de l'Ajuntament, que posa en ordre «les propostes que es van haver de cancel·lar l’any passat amb motiu de la pandèmia», com ara '24 hores d’una dona', amb Sílvia Marsó, o 'Gossos', de la Sala Trono. A més, també es podran veure noves peces, com el gran èxit de la temporada 'Pedro Páramo', de Mario Gas, o 'La cabra o qui és Sylvia?', amb Emma Vilarassau i Jordi Bosch, entre d’altres.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El Sona Flamenc, al teatre

Enguany s’incorporen també a la programació de teatres dues propostes úniques del Festival Tarragona Sona Flamenc, una cita musical jove que creix amb força i arrela a poc a poc a la ciutat. Concretament, es podrà gaudir de la cantaora Mayte Martín i un dels espectacles ajornats per la pandèmia, 'Federico García'.

Una altra novetat de la programació 2021 de Teatres Tarragona és l'estrena d’un nou sistema de venda d’entrades, que permetrà millorar i ampliar les prestacions d’aquesta eina, així com la incorporació de nous descomptes o el ‘lastminute’, una funcionalitat que ja es va integrar en l’última temporada i que «va funcionar molt bé». Les millores informàtiques, la usabilitat per als clients i l’agilització de la compra d’abonaments, descomptes i altres serveis en línia, són alguns dels avantatges del nou sistema.

Suport a la cultura local

A les portes de la nova temporada, l’Ajuntament de Tarragona ha volgut destacar «el suport a la indústria cultural local», ja que «cal un suport fidel sempre, però d’una manera conscient i explícita, encara més ara, en aquests moments tan durs que estem vivint». Amb aquesta premissa, i combinant-ho amb grans espectacles vinguts d’altres punts de la nostra geografia, s’ha programat la trilogia de Shakespeare a càrrec de Marc Chornet, un concert d’Àngel Òdena o la presentació del nou disc de la cantautora tarragonina Anna d’Ivori.