Imatge del moment que la patrulla de la Guàrdia Urbana envesteix un manifestant, a Tarragona

Tercer vespre de protestes: Unes 200 persones es manifesten a Tarragona per la llibertat de Pablo Hasel

Els assistents han tombat cinc illes de contenidors a l'avinguda Catalunya i han accedit a l'autovia A-7

Unes 200 persones s'han manifestat aquest dijous al vespre a Tarragona en el que ha suposat la tercera nit de protestes per l'empresonament del cantant de rap lleidatà Pablo Hasél. L'acció ha transcorregut, en un principi, de manera pacífica per bé que alguns dels participants han tombat cinc illes de contenidors a l'avinguda Catalunya, que han desplaçat cap al mig de la via. Davant dels jutjats, custodiats per un cordó d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra, els manifestants han proferit consignes contra la policia i a favor del cantant. Després s'han traslladat a l'autovia A-7, que ja estava tallada per una acció policial preventiva. L'acció a la carretera ha durat pocs minuts i la circulació ja està restablerta.    

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Una patrulla policial topa amb un jove, que passa per sobre del cotxe

Posteriorment, els manifestants han tornat a tallar l'avinguda Catalunya a l'altura de la rotonda dels Quatre Garrofers. Allà, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha topat amb un jove que els barrava el pas i ha pujat damunt del vehicle, envestint-lo a poca velocitat, i aquest ha passat per sobre del cotxe policial. Segons es pot veure a les imatges, els agents no han aturat el cotxe per comprovar l'estat del jove i, de seguida, han accelerat i han marxat del lloc dels fets. El manifestant, però, es  troba  bé  i no ha requerit els serveismèdics al lloc dels fets, tot i que sí que posteriorment ha anat a l'hospital per dolor al canell. La conducta policial ha  encès  els  ànims dels assistents, que han bloquejat l'artèria tarragonina i han començat a cremarcontenidors