Imatge d'arxiu de la portaveu del PSC, Sandra Ramos

El PSC de Tarragona reclama al govern català mascaretes per l'alumnat davant l'inici de curs

La portaveu del grup municipal considera que amb aquesta mesura «es mitiga el cost de les mascaretes per les famílies»

S'apropa l'inici del curs escolar i els polítics es posicionen davant d'un dels temes que més preocupen a les famílies. Aquest matí de dilluns, 7 de setembre, el principal grup de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona, el PSC, ha presentat la seva recepta de cara a donar una mica de tranquil·litat als pares i mares dels  infants tarragonins.

La portaveu del grup municipal socialista, Sandra Ramos, ha avançat les tres propostes  del seu partit. La principal: «la Generalitat hauria de garantir el subministrament de les mascaretes per l'alumnat». Segons l'Organització de Consumidors, OCU, el cost en mascaretes mensual d'una família de 4 persones oscil·la entre els 70 i els 150 €, depenent del tipus de mascareta.

Ramos ha puntualitzat que, amb aquesta mesura, es mitigaria «el cost de les mascaretes per les famílies, sobretot les més vulnerables» i es previndrien «possibles contagis als centres escolars». 

«Garantir les necessitats de mobilitat de l'alumnat i les famílies»

La segona proposta dels socialistes tarragonins ha sigut reclamar «un  pla de transport públic especial per garantir les necessitats de mobilitat de l'alumnat i les famílies». Sandra Ramos ha remarcat la necessitat que «les zones de Ponent i Llevant; els campus Catalunya i Sescelades i la Laboral, tinguin un bon servei de transport públic, reforçant les hores punta i amb la freqüència adient». 

La veu del PSC de Tarragona a la plaça de la Font ha apuntat, com a tercera proposta, «la formació del jovent. Hi ha centres que els poden formar i conscienciar amb les mesures de prevenció de la joventut». Els socialistes, per últim, s'han compromès en «sumar esforços per facilitar al màxim possible la tornada a les escoles pels alumnes, els docents i les famílies».