L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, baixant les escales dels jutjats

El PSC de Tarragona reitera la «confiança» i el «suport» en Ballesteros i Floria

Celebra que la justícia hagi exculpat sis persones i vaticina que la causa culminarà en la innocència dels investigats

El PSC de Tarragona i el grup municipal socialista a l'Ajuntament de la capital tarragonina han reiterat la «confiança» i el «suport» en l'exalcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i en l'exportaveu socialista Begoña Floria, després que avui s'hagi sabut que ambdós seran jutjats al costat de set persones més pel 'cas Inipro' de presumpta corrupció a l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMMS) a favor del partit socialista. Segons el PSC, la interlocutòria de l'Audiència de Tarragona coneguda avui és «un pas més» d'un procés judicial que «culminarà amb l’esclariment de tot els fets i en la innocència de les persones investigades».

El partit també ha celebrat que «sense entrar a valorar el fons de la causa» l'Audiència hagi exculpat sis persones «que ja avui han estat declarades com a no culpables». Cinc eren treballadores de l’empresa Inipro i la sisena una funcionària pública «que han vist com durant anys el seu nom ha estat vinculat a una presumpta causa de corrupció».

Els socialistes també han mostrat «plena confiança» en la justícia i han desitjat que el judici «tingui lloc al més aviat possible» per poder demostrar «la seva innocència» i «la inconsistència» de les imputacions.