Un home i la consellera de Tarragona, María José López, a l'estrena d'un parc saludable

Quatre espais de Tarragona es converteixen en parcs saludables

S'han instal·lat disset elements en diferents punts de la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona ha instal·lat disset elements per convertir quatre espais de la ciutat en parcs saludables. Una inversió que s'ha fet a través de la Conselleria d'Esports durant les últimes dues setmanes.

Les zones on s'ha fet aquesta instal·lació són el parc de Tarragona 2, la plaça de Buenos Aires al barri de Bonavista, la plaça de la Floresta i la plaça de la Granja.

Els elements són aparells esportius pensats perquè tothom, i especialment la gent gran, pugui practicar esport suau en un entorn urbà amable. En total, la inversió de les actuacions és de 12.614,25 euros.

En paraules de la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María José López, «l’Ajuntament està fent un esforç perquè l’espai públic esdevingui un gran espai de salut i ho ha fet a partir d’un procés d’escolta al veïnat i atenent les seves necessitats i opinions, però també amb la vista posada en què Tarragona sigui una ciutat especialment propícia per a la pràctica esportiva i per a la qualitat de vida de la ciutadania i sobretot de la gent gran».

«La idea és estendre la instal·lació d’aquest tipus d’equipament a tots els barris que ho estan demanant o que no en tenen», ha afegit la màxima responsable d’Esports de l’Ajuntament durant una visita als nous parcs saludables que ha realitzat aquest dimecres.

Els elements dels parcs saludables de Tarragona

Els quatre espais de Tarragona han incorporat diferents elements per a fer pràctiques saludables. Els aparells que s'han instal·lat són una bicicleta estàtica, dos genets, tres pèndols dobles, quatre unicaminadors, tres patins i quatre aparells de rem.

Per espais, al parc de Tarragona 2 s’ha col·locat una bicicleta, un genet un pèndol doble, un unicaminador, un aparell de patins i un de rem. A la plaça de Buenos Aires, un unicaminador i un aparell de rem. A les places de la Floresta i la Granja, finalment, s’ha instal·lat un genet, un pèndol doble, un unicaminador, un aparell de patins i un altre de rem a cadascuna.