Imatge de la presentació del cicle musical al Port de Tarragona, hi apareix el cartell amb els 4 representants dels organitzadors al costat

'Racons de Mar': el nou cicle musical ple d'espais marítims de Tarragona

Hi haurà un total de set concrets, dels quals un serà de Manu Guix, i un taller instrumental familiar

El Port de Tarragona ha organitzat un nou cicle musical anomenat: 'Racons de Mar'. Aquest dimarts es va fer la presentació del nou festival tarragoní al mateix port de la ciutat.

Es faran un total de 7 concerts i un taller instrumental familiar. Els actes es distribuiran entre els dies 3 i 4 de setembre. A més, el cicle anirà viatjant pels diferents espais portuaris de Tarragona, com ara l'amfiteatre de la Marina Port Tarraco, el Far de la Banya o el Teatret del Serrallo.

De fet, la proposta està liderada per aquest últim espai, el Teatret del Serrallo, i va sota la marca cultural del Port, Moll de Costa. La directora de Port i Ciutat, Montse Adan, va fer expressar l'interès i compromís del Port fet donar a conèixer els indrets marítims de Tarragona.

Les entrades del cicle musical seran gratuïtes i estaran disponibles a partir del 26 d'agost. A més, es podran trobar a entradium.com i a la pàgina web del Teatret del Serrallo.

Des de Manu Guix a un taller instrumental familiar impartit per Dani Pulmón

L'organització de 'Racons de Mar' va fer èmfasi en la qualitat artística i musical dels concerts que s'oferiran durant la primera setmana de setembre. També van esmentar que aposten pel talent local i la creació de nous públics i espais.

Per exemple, el Raconet de la Pèrgola, una de les localitzacions del cicle musical, estarà destinat al públic familiar. Per fomentar aquesta audiència, el festival oferirà el dia 4 de setembre un taller familiar a càrrec de Dani Pulmón. Aquest també oferirà un concret el mateix dia.

A 'Racons de Mar' hi assistiran artistes com Manu Guix, que actuarà el dia 3 de setembre. També hi haurà músics com Paula Valls i Joan Masdéu que s'uniran l'últim dia del festival. Fins i tot, hi haurà una edició anomenada, PortAutor/es, que s'especialitzarà en cantautors. Monkey Jane, Volpini Bros i Ñekü, formaran part d'aquesta mostra.

La possibilitat de dur a terme els actes musicals dependrà de la situació epidemiològica

Dins el comunicat de premsa, el Port de Tarragona esmenta que els concerts es faran segons les mesures anti-Covi-19 del moment. És a dir, s'explica que hi haurà un aforament limitat i s'hauran de seguir els protocols d'higiene i seguretat.