Les rebaixes d'hivern omplen el Parc Central de grans descomptes

El centre comercial tarragoní ofereix preus reduïts a més de cent botigues i diumenge, 13 de gener, romandrà obert

Les rebaixes d’hivern ja han arribat al Parc Central de Tarragona. La superfície comercial de la capital del Tarragonès ofereix descomptes de fins al 50 i 60 per cent a més de cent botigues de diverses marques de moda, roba i complements, d’àmbit nacional i internacional.

Les rebaixes, que van començar dilluns, 7 de gener, s’estendran durant les pròximes setmanes i des del centre ja han informat que aquest diumenge, 13 de gener, el Parc Central romandrà obert durant dotze hores, entre les nou del matí i les nou de la nit.

Un grapat d'activitats per als més petits

A més, els responsables del Parc Central han organitzat diverses activitats per als més petits, a l’espai El Parc, una zona gratuïta, lúdica i educativa, que el centre comercial té a disposició dels seus visitants. Durant el cap de setmana, els nens i nenes podran gaudir del taller «Crea el teu marc de fotos», una iniciativa que tindrà lloc divendres, 11 de gener, de 16.00 hores a 21.00 hores; dissabte, 12 de gener, de 12.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores; i diumenge, 13 de gener, de 16.00 hores a 21.00 hores.

Els infants podran crear un marc especial i original, a través d’un taller manual i fet amb materials diversos, com ara macarrons, espirals, pintura o esprai. Alhora, els més petits podran dur la fotografia que vulguin, per posar-la dins de la seva nova creació.

'See to see' submergeix el Parc Central de Tarragona
Imatge d'una de les activitats infantils organitzades al Parc Central de Tarragona | Cedida

 

Tallers de lectura i medi ambient

Els dies 18 de gener, de 16.00 hores a 21.00 hores, i 19 de gener, de 12.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores, l’espai infantil El Parc acollirà un taller de medi ambient. Amb aquesta trobada, expliquen els organitzadors, els nens i nenes aprendran «la importància de cuidar l’entorn» i sabran com reciclar les diferents classes de residus i el color de cada contenidor.

A més, els pròxims 25 i 26 de gener, els més petits podran gaudir d’un taller de lectura i narració, a través de l’escriptura o el dibuix de relats curts inspirats en els diversos llibres que hi ha a la ludoteca del parc.