Imatge frontal de l'Ajuntament de Tarragona.

Els regidors de Tarragona hauran de pagar les entrades dels actes culturals i festius

Així ho ha assegurat la consellera de Cultura i Festes, Inés Solé

Els consellers de l'Ajuntament de Tarragona hauran de pagar la seva entrada si volen assistir als actes culturals i festius de la ciutat. Així ho ha anunciat la cupaire Inés Solé, regidora de Cultura i Festes del consistori tarragoní al 'Diari de Tarragona'. En declaracions al citat mitjà, Solé ha assegurat que «els privilegis de la classe política tarragonina s'acaben».

En aquest sentit, ha afegit que «mentre jo sigui la responsable de Cultura i Festes, els consellers hauran de comprar la seva entrada, igual que la resta de ciutadans». Solé ha explicat que en els pròxims dies es reunirà amb els responsables de l'àrea de Protocol de l'Ajuntament de Tarragona per tal de posar fil a l'agulla a la qüestió.

La previsió amb què treballa la responsable de Cultura i Festes és que els polítics tinguin un espai reservat, tot i que hauran d'abonar el preu de l'entrada.

«No ens agrada veure més de la meitat dels seients ocupats per polítics»

La voluntat de la consellera Inés Solé és poder implantar el protocol tan aviat com sigui possible. En aquest sentit, la regidora ha assegurat que «si no pot ser per Sant Magí serà per Santa Tecla». Així mateix, també ha assenyalat que «el fet que un conseller hagi d'anar gratis als actes, i algunes vegades amb acompanyant, és un privilegi sense fonament».

La consellera de Cultura i Festes ha dit que «tenim l'obligació de trencar amb la vella política. Aquesta no és la Tarragona d'abans i on jo i el meu grup puguem incidir, ho farem». Sobre aquesta qüestió ha dit que «no ens agrada veure que més de la meitat dels seients estan ocupats per polítics i per això hem de canviar l'enfocament».