Pla mitjà del rei Baltasar saludant infants en la seva arribada al barri mariner del Serrallo

Els Reis d'Orient reparteixen màgia i il·lusió als carrers de Tarragona

Els tarragonins i tarragonines han pogut gaudir de la Cavalcada de Reis després d'un any d'absència per la pandèmia

El Reis d'Orient han tornat a passejar pels carrers de Tarragona en la tradicional Cavalcada, després que l'any passat no ho poguessin fer a causa de la pandèmia. Ses Majestats han arribat a la capital tarragonina en vaixell al barri mariner del Serrallo, on han saludat centenars de persones, grans i petits, des de la balconada del Teatret del Serrallo.

Melcior, Gaspar i Baltasar han dirigit unes paraules a tots aquells que els esperaven. Acabat aquest acte, la comitiva reial, formada per una quinzena de carrosses, ha iniciat la Cavalcada des de la Part Baixa, pujant pels carrers Apodaca i Unió fins a la Rambla Nova, on han fet dues voltes. Finalment, han arribat a plaça de la Font, pujant a l'escenari col·locat davant el Palau Municipal.

Allà, els Reis d'Orient han rebut les claus de totes les cases de la ciutat de mans de l'alcalde, Pau Ricomà. Tot i que durant el trajecte no s'han repartit caramels per motius de seguretat, la il·lusió dels més petits no ha decaigut en cap moment i han aplaudit Melcior, Gaspar i Baltasar.

Tres cavalcades de Reis més als barris

La Cavalcada de Reis que ha acabat a la plaça de la Font no ha estat l'única que s'ha celebrat a la ciutat de Tarragona. Els barris, de la mà de diverses associacions de veïns, han organitzat altres tres cavalcades.

Bonavista, els barris de Ponent i Sant Pere i Sant Pau també han pogut gaudir de la visita de Ses Majestats durant la tarda de dimecres, prèvia a la màgia i la il·lusió que es viurà durant aquesta nit.