Imatge d'arxiu d'una planta d'IQOXE

Canvis al capdavant de la direcció d'IQOXE

Un dels nous responsables haurà d'encarregar-se de la posada en marxa de totes les instal·lacions d'IQOXE

IQOXE continua preparant el següent capítol de la seva història empresarial, tot just després de la greu explosió química del mes de gener d'enguany. Aquest dilluns, 16 de novembre, l'empresa ha fet públic el  reforç  del seu equip gestor amb la incorporació de nous directius. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Es tracta de Javier de Benito i Carlos Gasco. De Benito ha sigut designat  nou director general adjunt i serà el responsable de traçar el camí a seguir per la companyia durant els pròxims anys. Arriba al càrrec després d'una  àmplia experiència tant en el sector industrial com en el químic i durant la seva última etapa ha estat desenvolupant el seu treball a Maxam, un grup amb presència en 45 països i hereu de l’antiga Sociedad Española de la Pólvora, companyia creada per Alfred Nobel l’any 1872.

Entre les seves noves responsabilitats, Javier de Benito acompanyarà a Joan Manuel Rodríguez Prats en la posada en marxa de totes les  instal·lacions d’IQOXE amb l’objectiu d’iniciar el relleu generacional dintre de la companyia.

Nou director de Seguretat i Medi Ambient

Així mateix, IQOXE també ha fet un nou nomenament de gran importància. Es tracta de Carlos Gasco, qui liderarà  el departament de Salut, Qualitat, Seguretat  i Medi Ambient. Gasco, segons el comunicat de l'empresa, acumula una dilatada experiència en l'àmbit de la seguretat, havent treballat per empreses com Saudi Petroleum, Sabic o Aramco. Gasco reportarà directament a la direcció general d'IQOXE. Finalment, IQOXE també preveu la incorporació d’un nou director de producció de la planta de derivats que reporti a la direcció general i que realitzi funcions similars a les assumides pel director de la planta d’òxid d’etilè, Ferran Cabré.

Tot plegat, en paraules d'IQOXE, obeeix a un procés de reforç corporatiu que IQOXE ha ideat apostant per la filosofia de millora continuada sobre la qual s’assenten els principis fundacionals del Grup Industrial CL.