Imatge d'arxiu d'un tren AVE de Renfe

Renfe promociona Tarragona com a destinació turística al seu compte de TikTok

L'operador ferroviari ha penjat al seu perfil dos vídeos amb la capital tarragonina com a protagonista

La ciutat de Tarragona com a destinació turística ha estat una de les protagonistes del compte oficial de Renfe a TikTok, protagonitzant dos dels 18 vídeos que l'operador ferroviari ha penjat en el seu primer mes a la xarxa social. En el primer vídeo sobre la capital tarragonina que Renfe va penjar al seu perfil a la xarxa social TikTok, animava els seus seguidors a incloure la ciutat de Tarragona en el seu llistat de destinacions per descobrir.

En total, la publicació, que es va penjar el passat 17 de maig,  acumula més de 13.500 visualitzacions, gairebé 600 'likes' i una vintena de comentaris, la majoria dels quals lloen la ciutat. Les imatges mostren el patrimoni romà, les platges, la Rambla Nova, la Catedral o la plaça de les Cols, entre altres espais de la ciutat.

La Pilon's Street protagonitza el segon vídeo

El segon vídeo que Renfe va penjar sobre la capital tarragonina posava als seguidors el repte d'endevinar en quina ciutat es troba la Pilon's Street. La publicació es va fer el 31 de maig i acumula gairebé 17.000 visualitzacions.

En aquest sentit, la publicació que ha rebut més de 440 'likes' i prop d'una quarantena de comentaris, molts dels quals van encertar que el singular carrer es troba a la ciutat de Tarragona.