La policia atropella un manifestant a Tarragona

«Seguint els protocols policials»: l'Ajuntament de Tarragona aclareix l'incident amb un jove manifestant

Les imatges en què un jove acaba estès a terra s'han fet virals

Tarragona no estava sent una de les ciutats amb incidents per les manifestacions dels darrers dies per protestar per l'empresonament del raper PabloHasél, però avui s'ha convertit en el centre de les mirades després que un incident que ha corregut per les xarxes hagi encès les alarmes. Els fets han passat molt ràpidament i, en un primer moment, tots els presents han vist com un vehicle de la GuàrdiaUrbana de Tarragona no s'aturava després que un jove que era a sobre d'aquest acabés a terra.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Ràpidament les imatges han corregut com la pólvora per les xarxes socials i també n'han aparegut d'altres on, clarament, es veu com el jove era a la via però el vehiclepolicial no impactava contra ell. El manifestant salta damunt del cotxe de la policiatarragonina mentre aquest continua la seva marxa, fet que fa que el jove caigui impactant fortament contra el terra. El vehiclepolicial, malgrat que s'adona dels fets, continua la seva marxa.

L'Ajuntament de Tarragona ha emès un comunicat per aclarir el succés i ha assegurat que la policia «seguint els protocolspolicials, ha seguit la seva marxa per evitar ser rodejat pels manifestants». Segons el consistori, «un manifestant ha tallat el pas de la patrulla i s'ha enfilat damunt del vehiclepolicial» mentre els agents estaven fent «tasques de control de trànsit en relació amb les protestes».

Malgrat l'espectacularitat dels fets, el jove no ha requerit assistènciamèdica al lloc dels fets, tot i que segons apunta el Diari Més sí que hauria anat posteriorment a un centrehospitalari per dolor al canell, i és que l'impacte contra el terra és força contundent com es pot veure a les imatges. A banda de la crema d'algun contenidor i una nova jornada en què els manifestants han tallat novament l'A-7, no hi ha hagut greus incidents durant les protestestarragonines.