Imatge dels autobusos aturats a les cotxeres durant la primera jornada de vaga dels treballadors de l'EMT de Tarragona

Ataquen 55 autobusos municipals de Tarragona durant la segona jornada de vaga total

Alguns vehicles han aparegut aquest matí amb els retrovisors pintats amb pintura negra

El sabotatge contra 55 autobusos de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha provocat retards entre les sis i les vuit del matí en els serveis mínims establerts durant la segona jornada de vaga total dels treballadors i conductors de l'empresa. Així ho ha avançat 'Tarragona Ràdio', citant fonts de la companyia.

Segons la ràdio municipal tarragonina, 55 autobusos de l'EMT han patit pintades amb esprai negre als retrovisors, un fet que ha fet impossible la circulació segura dels vehicles. Aquest no ha estat l'únic incident del matí, ja que l'empresa també ha informat que alguns autobusos han rebut el llançament d'ous en el seu recorregut per Sant Salvador i per l'avinguda President de Tarradelles.

El llançament d'ous ha provocat que els vehicles hagin hagut de tornar a les cotxeres per procedir a la neteja dels vidres i permetre així la seva conducció amb seguretat.

Aquest dijous, segona jornada de vaga total dels conductors d'autobusos de l'EMT

La segona jornada dels treballadors de l'EMT se celebra aquest dijous, amb uns serveis mínims d'entre el 33% en hores valls i el 66% en hores punta. En aquest sentit, la direcció de l'empresa va establir que tant dimarts com avui dijous les freqüències seran les que hi ha els diumenges, amb excepció de dues franges (de 9 a 11.30 hores i de 19 a 20.30 hores), en què només circularan el 20% dels autobusos.

Les converses entre la direcció de l'EMT i el Comitè de Vaga continuen encallades en el mateix punt des de fa dies: l'increment salarial. Segons l'empresa, no es pot superar el llindar del 2% que marquen els Pressupostos Generals de l'Estat.