Les imatges de la Crida de la Festa Major de Sant Tecla 2019, acte que dona el tret de sortida a la festa major tarragonina.

La nit de les revetlles de Santa Tecla, un clàssic imperdible a Tarragona

Al voltant de l'epicentre de la plaça de la Font, diversos escenaris s'articulen per despertar la vigília del dia gran

Arriben les hores més intenses de Santa Tecla 2019 i Tarragona ja es prepara per respondre davant els dies més llargs i les nits més curtes del calendari. Un dels casos més esperats arriba just després de sopar, quan comença a obrir-se pas la nit de les revetlles per tancar la vigília i enllaçar-la amb les primeres matinades del dia de la patrona.

Com mana la tradició, diverses revetlles es van succeint entorn de la cèntrica plaça de la Font  fins que esclatin les primeres gralles i connectaran la força d'un 22 de setembre marcat per l'esperada vigília amb l'energia i la tradició del gran protagonista: el 23 de setembre de la patrona tarragonina. Des de TarragonaDigital.com, us donem un cop de mà a l'hora d'escollir un bon pla per a les pròximes hores, i us resumim tot seguit el programa de revetlles que tindrà lloc aquesta nit a la ciutat.

Totes les revetlles programades per a la vigília de Santa Tecla 2019 a Tarragona

22.00 hores, als jardins del Camp de Mart. Festa Flaix FM Santa Tecla 2019, amb els DJ's Sergi Domene, Jordi Vèliz, Sergi Ralita i Toni B.

22.30 hores, al passeig de les Palmeres. Inici dels concerts de Barraques amb l'home orquestra El Alatriste i la seva rumba nuclear i barreja punk-rock.

23.00 hores, a la Rambla Nova - Balcó del Mediterrani.  Revetlla de clàssics atemporals amb l'orquestra Paper de Tornassol i Jordi Català.

23.00 hores, a la plaça de la Font.  Revetlla teclera amb les orquestres Estelada i Tremendos.

23.30 hores, als jardins de Saavedra.  Revetlla enèrgica amb DJ Sendo i el seu nou xou 'Increscendo' a cavall entre els ritmes de casa, l'electrònica, l'ska i el trap.

00.00 hores, al passeig de les Palmeres. Revetlla de DJ's a les Barraques amb la música negra, l'ska i el punk de Ganjanights.

01.45 hores, al passeig de les Palmeres. Revetlla de DJ's a Barraques amb la música jamaicana i el reggae de Primatical Sound.

03.00 hores, al passeig de les Palmeres.  Penúltima revetlla de DJ's de les Barraques.

04.30 hores, al passeig de les Palmeres. Darrera actuació a Barraques amb DJ Jazz.