Roba una motxilla en un gimnàs, l'enxampen i s'enfronta a 14 mesos de presó

Els Mossos van poder trobar l'acusada gràcies al localitzador del mòbil de la víctima, guardat dins de la bossa

Una usuària d'un gimnàs del centre de Tarragona s'enfronta a una pena de fins a catorze mesos de presó per sostreure, presumptament, la motxilla d'una altra clienta. Els fets, concretament, van passar el passat 9 de maig, i la fiscalia sosté que l'acusada va anar al gimnàs «amb l'ànim d'obtenir un benefici il·lícit».

Segons el ministeri públic, la dona es va apoderar de la motxilla que una altra usuària havia deixat en un armariet, i sense fer ús de la força. Al cap de poques hores, els Mossos d'Esquadra van poder trobar la bossa, gràcies al dispositiu de localització del telèfon mòbil de la víctima, guardat a l'interior de la motxilla.

Els objectes del furt, valorats en poc més de 800 euros

La motxilla, que estava en mans de la suposada lladre, tenia diversos objectes valorats, en total, en poc més de 800 euros. La propietària de la motxilla no ha reclamat cap tipus de compensació, ja que va poder recuperar la bossa i les pertinences que hi havia al seu interior.

Per la seva part, l'acusada serà jutjada per un delicte de furt als jutjats penals de Tarragona.

Sis mesos de presó per agredir un policia local de Vila-seca

L'home de 32 anys que va agredir, el juliol de 2017, un policia local de Vila-seca ha estat condemnat a sis mesos de presó. Els fets, concretament, van passar al carrer d'Amadeu Vives, a la Pineda, després que l'agressor s'estigués barallant amb la seva parella al mig de la via pública.

L'home, que cridava i insultava la seva xicota, va ser vist per uns agents de la Policia Local de Vila-seca, que van acudir al lloc de la baralla per tal de posar pau i aturar l'agressió verbal. Els policies es van posar al mig dels dos, per separar-los, i van procedir a la detenció de l'home per un possible delicte de violència de gènere. L'individu, però, es va encarar als agents i en va ferir un.

El policia ferit va haver de ser traslladat al CAP de Vila-seca i li van diagnosticar diversos hematomes i la fractura de dos dits.

Ordre d'allunyament de la seva parella

Abans de ser penat amb sis mesos de presó, l'agressor va passar pel jutjat i va ser condemnat amb una ordre d'allunyament de 200 metres, respecte a la seva parella, durant quatre mesos.

Ara, un any després, el jutge l'ha condemnat a sis mesos de presó per agressió a l'autoritat tot i que, si no comet cap delicte, la pena quedarà suspesa i es veurà obligat a pagar una indemnització de 300 euros.