Una escena de l'obra de teatre 'Les bones intencions'

La Sala Trono tanca la temporada amb xifres similars a les d'abans de la pandèmia

Més de 5.000 espectadors han passat per l'equipament cultural tarragoní, que ha fet més de 80 funcions entre setembre i maig

La Sala Trono de Tarragona ha tancat la temporada —de setembre a maig— superant els 5.000 espectadors, una xifra molt similar a les registrades abans de la pandèmia. Els responsables de l'equipament cultural han valorat molt positivament aquestes xifres, tot recordant que les restriccions d'aforament per la Covid-19 en espais culturals van estar vigents fins al mes de maig.

De forma immediata, la Sala Trono ja prepara la pròxima temporada de tardor de l'equipament cultural i el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, FITT Noves Dramatúrgies, que se celebrarà durant el pròxim mes de setembre.

Més de 80 funcions de 34 espectacles

Durant aquests mesos, l'escenari de la Sala Trono han acollit 34 espectacles professionals de teatre, dansa i màgia, amb una mitjana de tres funcions a la setmana. En total, hi ha hagut més de 80 funcions entre setembre i maig. Aquest passat cap de setmana es va cloure la temporada amb l'espectacle 'Jordiet contraataca!', de Xavi Castillo.

Pel que fa a les produccions, cinc d'elles han estat tarragonines. Els espectacles de dansa '37,5º' i 'Enclaves libres', les obres de teatre 'Transacció' i 'Poema Inacabat', i l'espectacle de màgia 'Inspiraciones'. Els responsables també han destacat la bona salut de les produccions pròpies, ja que 'Obsolescència programada' i 'Les bones intencions' s'han representat amb èxit a la Sala Beckett i a la Fundació Brossa.

En aquest sentit, 'Les bones intencions' tanca aquesta setmana la seva presència a Barcelona i en les pròximes setmanes iniciarà una gira per teatres de Catalunya i les Illes Balears.