Ajuntament en obres.

Les tempestes de dimecres deixen filtracions d'aigua al Saló de Plens de Tarragona

S'estan duent a terme obres a l'Ajuntament de Tarragona i els aiguats van provocar petites inundacions al Saló de Plens

Els consellers tarragonins tenen aquest divendres, 16 de setembre, una nova sessió plenària. La celebraran, però, en una ubicació ben diferent de la que és habitual, i és que el Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona estarà tancat.

Aquest fet és degut a unes filtracions d'aigua que va patir el Saló de Plens tarragoní durant les tempestes d'aquest passat dimecres. Actualment s'estan duent a terme obres de rehabilitació de la coberta del Palau Municipal, i just aquesta setmana s'havia desmuntat la coberta del Saló de Plens per realitzar unes obres necessàries.

Malgrat que es va impermeabilitzar la sala amb lones de gran resistència, la intensa pluja, el vent i les pedregades que van afectar la ciutat de Tarragona aquest dimecres, van fer que la protecció cedís.

Això va provocar que el Saló de Plens patís petites inundacions, i és per això que la sessió plenària d'aquest divendres s'ha decidit traslladar a la Sala Genius del Palau de Congressos, tot esperant que el saló de l'ajuntament tarragoní s'eixugui.