Arriba a Tarragona la segona Game Jam, un concurs de creaci贸 d'apps i videojocs

La cita ser脿 aquest cap de setmana a l'Escola d鈥橝rt i Disseny de la Diputaci贸 a Tarragona

La seu de l'Escola d'Art de la Diputació a la ciutat de Tarragona acollirà aquest cap de setmana la segona edició del certamen Game Jam Woman TechMakers. L'objectiu de la jornada, que s'allargarà de divendres a diumenge, és visibilitzar el paper de les dones en aquest món que, majoritàriament, és masculí: el gènere femení és només un 15% del sector. 

Una cita de visibilització femenina, però també de 'networking'

La cita reunirà professionals del sector dels videojocs amb estudiants d'informàtica, de disseny de videojocs, d'animació, d'il·lustració i creatius locals, i el seu objectiu serà competir, al llarg dels tres dies de les jornades, en la creació d'aplicacions i videojocs sobre un tema concret. Així doncs, hi compta el talent, però  també la capacitat de materialitzar-lo en un temps reduït.

La cita est脿 organitzada per la pr貌pia Escola d'Art, juntament amb Google Developer Group Tarragona i Tarraco Droid i, a banda de fer m茅s visible el paper de les dones en aquest 脿mbit, tamb茅 cerca un altre objectiu: potenciar la relaci贸 entre els diferents actors necessaris per impulsar la creaci贸 de videojocs al territori.

La jornada s'allargar脿 tot el cap de setmana

La trobada obrir脿 portes el divendres a les 16.30 hores, un cop formats els equips, aquests comen莽aran a desenvolupar els videojocs i aplicacions en el llenguatge, plataforma i tecnologia que escullin. Els participants podran treballar a l'escola durant tot el cap de setmana (de nou del mat铆 a nou de la nit), i a la nit podran seguir treballant des de casa. El diumenge a la tarda es presentaran els projectes i s'anunciaran els guanyadors. Hores d'ara ja es poden formalitzar les inscripcions al lloc web habilitat per aquesta funci贸.