Imatge del rodatge de 'Todos mienten', la nova sèrie de Movistar que es roda, entre altres, a Tarragona

Tarragona, escenari de la nova sèrie de Movistar+ amb actors com Natàlia Verbeke o Ernesto Alterio

Pau Freixas, responsable de 'Polseres Vermelles', és el director

Tarragona  és, durant aquests dies, escenaris del  rodatge d'una nova sèrie  de ficció d'àmbit estatal. La ciutat acull el rodatge del darrer treball de Pau Freixas, director d''Heroirs' i la coneguda 'Polseres vermelles'. La nova sèrie, que estrenarà Movistar+ l'any vinent, es titula 'Todos mienten'.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Es tracta d'una producció conjunta amb Filmax i està protagonitzada per Irene Arcos i Lucas Nabor. El  repartiment  inclou noms coneguts  de la cinematografia i televisió nacional com Natàlia Verbeke, Leonardo Sbaraglia, Eva Santolaria, Ernesto Alterio i Juan Diego Botto. 'Todos mienten' és un thriller en sis episodis protagonitzat per una professora resident en una urbanització de luxe, que pateix el rebuig social per haver mantingut una relació íntima amb un dels seus alumnes. La sèrie es rodarà en diverses localitzacions de Barcelona, Tarragona y Girona fins al gener.

Tarragona, plató de cinema

En els dos darrers anys, d'ençà que la Tarragona Film Office, l'ens del consistori destinat a acollir rodatges a la ciutat, es troba sota l'òrbita de la conselleria de Turisme, Tarragona capital ha sigut escenari de  diferents rodatges d'àmbit català, estatal i internacional. La Part Alta, la Tabacalera o el Complex Educatiu de la Laboral s'han transformat en  escenaris  de diferents anuncis de conegudes companyies. Així mateix, el Port de Tarragona va ser el plató d'una de les principals apostes de ficció espanyola de la plataforma Netflix, 'Hache'