Reunió del govern municipal de Tarragona amb veïns al Centre Cívic de Torreforta

Els veïns i entitats participaran en les sessions informatives del Pla Socioeconòmic dels barris de Tarragona

Les sessions participatives tindran lloc els pròxims dies 14, 15 i 16 de setembre | Tindran un format digital

El Pla Socioeconòmic dels  barris de Tarragona ja està gairebé a punt. Havent entrat en la tercera fase, de redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de cada barri, Tarragona Impulsa ha organitzat tres sessions obertes, on es presentarà l’esborrany de la diagnosi i es podrà debatre sobre la proposta d’accions.

Les sessions, que tindran lloc els dies 14, 15 i 16 de setembre, estan pensades per a qualsevol entitat de la ciutat, de qualsevol sector, culturals, socials, econòmiques, esportives, entre altres, així com els ciutadans que hi vulguin participar.

Tallers virtuals per a les diferents zones de la ciutat

Els tallers es realitzaran de manera virtual, adaptant-se al context sanitari actual, i estaran distribuïdes entre els diferents  barris de la ciutat. El dilluns 14  serà el torn dels barris de Torreforta, Campclar, Icomar, Parc Riuclar, La Floresta i Bonavista.

El dimarts 15 serà el torn dels Eixamples (centre, nord, sud), els Barris marítims i la Part alta. Finalment, el dimecres 16 es debatrà entorn de la Zona llevant, Vall Arrabassada, La Móra, Ferran, urbanitzacions de Llevant, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau.

Tothom qui hi vulgui participar, haurà d'emplenar un formulari d'inscripció. Un cop finalitzat, rebrà un correu eletrònic amb l'enllaç per participar en la sessió.

Un procés participatiu per compendre cada barri

El  Pla Socioeconòmic dels barris de Tarragona va comptar amb un procés participatiu que es va iniciar al mes de juny amb la recollida d’informació qualitativa  per definir les característiques de cada zona de la ciutat i dels diferents sectors d’activitat econòmica.

Durant la segona fase, es va procedir a recollir i  tractar tota la informació recollida, així com de les dades estadístiques de cada barri, per elaborar l'informe de diagnosi  que serà presentat durant la tercera fase.

Amb la redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic  de cada barri i les sessions participatives, es passarà a la  quarta fase, en la qual s’elaborarà un document final i es presentarà a la ciutadania.

Aquest projecte està organitzat per Tarragona Impulsa i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.