tgn

Els 'Sopars sota els focs' de Tarragona ompliran el Passeig de les Palmeres entre el 3 i el 6 de juliol

Un total de sis restaurants esperen omplir la zona gastronòmica a preus assequibles

El Concurs de Focs Artificials de Tarragona tornarà a afegir una branca gastronòmica a tocar del Balcó del Mediterrani entre els dies 3 i 6 de juliol amb la desena edició de la iniciativa 'Sopars sota els focs'. Un total de sis restaurants s'han sumat a la proposta, que pretén omplir el cèlebre Passeig de les Palmeres durant les quatre nits de l'espectacle i transformar-lo en un gran menjador a l'aire lliure amb capacitat per a 900 persones a partir de les vuit del vespre.

Els sopars del passeig, que organitzen de forma conjunta el Patronat Municipal de Turisme i l'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), volen consolidar-se com una activitat gastronòmica indestriable del vistós concurs de castells de focs. «És un gran exemple de  com el treball conjunt entre Ajuntament i entitats genera iniciatives que dinamitzen i aporten valor afegit a l'agenda de la ciutat», ha valorat la nova consellera de Turisme de Tarragona, Laura Castel.

L'oferta variada dels 'Sopars sota els focs': 35 plats diferents a un preu d'entre 5 i 6 euros

Els sis restaurants participants enguany són El Llagut, el Racó de l'Abat, l'Alvocat, el Filosofia, La Andaluza i el Maritime d'Altafulla. L'oferta total és d'un total de 35 plats diferents per un preu de 6 euros cada plat i 5 euros les postres,  amb l'afegit de diverses propostes per a persones vegades o celíaques entre aquest ventall. També hi haurà fins a vuit cerveses especials diferents i una oferta variada de vins i caves que mira al territori i a la denominació d'origen tarragonina. També està previst comptar amb música d'ambient a càrrec de la discoteca Bloomsbury.

«És un lloc privilegiat, proper a la mar, i esperem atraure molta gent d'aquí i de fora per gaudir d'uns dies molt especials», ha convidat el president de l'ARPA, Julio Rebenaque, durant la presentació. També ha obert la porta a què l'any que ve «siguem més restaurants participants» i es mantingui la línia ascendent  de l'oferta, que enguany seran sis establiments i que l'any 2018 n'eren només tres.

També et pot interessar