Plaça Cuba

L’AVV SPiSP es manifestarà el 4 de novembre per reclamar més inversions i més seguretat al barri

L'entitat veïnal mostra preocupació pels darrers robatoris que s'han produït | La protesta sortirà de la plaça de Cuba i tallarà l'avinguda Països Catalans

El president en funcions de l’AVV Sant Pere i Sant Pau Sacelades, Luis Trinidad, va anunciar aquest divendres una manifestació al barri per reclamar a l'Ajuntament de Tarragonamés inversions i més seguretat. La cita serà el dilluns 4 de novembre, a les 18:30 hores, a la plaça de Cuba.

Trinidad, mitjançant un escrit a Facebook, ha explicat que «el barri necessita més seguretat i vigilància policial, així com majors infraestructures d’oci». El líder veïnal ha assegurat que «ho venim denunciant des de fa temps, sobretot últimament, amb robatoris que han instal·lat preocupació al barri».

També ha recordat «l’ocupació de l’aparcament de camions per unes persones que, segons la versió d’alguns dels nostres veïns, tenien atemorits alguns dels residents». En aquest sentit, Luis Trinidad ha afirmat que «ens preocupa que el que està passant a la Part Alta per culpa d’uns delinqüents pugui passar aquí».

Plaça Cuba
La manifestació del pròxim 4 de novembre sortirà des de la plaça de Cuba. | Google Maps

 

Un altre dels aspectes que també reclamaran des de l'associació de veïns del barri cooperativista en la protesta és l'execució d'inversions per part del govern municipal. Entre les més rellevants hi ha la remodelació de la plaça Catalunya, la restauració del monument a la Sardana i la construcció d'un gimnàs municipal.

La manifestació sortirà de la plaça de Cuba, farà un recorregut pel barri, baixarà i pujarà per l’avinguda Països Catalans, tallant aquesta via d’entrada al barri, per acabar de nou a la plaça de Cuba.

Luis Trinidad es torna a presentar

L’actual president en funcions de l’AVV Sant Pere i Sant Pau Sacelades, Luis Trinidad, es tornarà a presentar per reeditar el càrrec en les eleccions convocades a la presidència de l'entitat. Tot i que en principi havia decidit plegar, el líder veïnal apunta a repetir com a president.

Trinidad ha explicat que «el barri cada cop està pitjor i no hi ha hagut ningú que hagi presentat candidatura per dirigir l’associació de veïns i lluitar per un barri millor». Ha afegit que «ho tornarem a fer nosaltres amb energia renovada».