Concurs Focs Artificials Tarragona 2019

No il·luminaran el cel de Tarragona: Suspès el Concurs Internacional de Focs Artificials

L'esdeveniment pirotècnic no es pot adaptar a les mesures de seguretat

El Concurs Internacional de Focs Artificials no il·luminarà el cel de Tarragona per segon any consecutiu. L'Ajuntament de Tarragona, a través de la regidoria de Cultura i Festes, han decidit suspendre l'esdeveniment pirotècnic que s'havia de celebrar a principis de juliol, segons informa el 'Diari Més'. Tot i ser un espectacle a l'aire lliure, des del Procicat no es permeten actes multitudinaris, com ho és el  concurs tarragoní, on es reuneixen milers de persones

Un any més sense concurs

La preocupant situació de la pandèmia obligava a suspendre  l'edició del 2020 i, tot i estar amb un ritme de vacunació alt i en una constant millora de la situació epidemiològica, aquest 2021  tampoc hi haurà el concurs pirotècnic a Tarragona. 

El Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona , tot i ser a l'aire lliure, no es pot adaptar a les restriccions  de la situació actual, tal com ho fan altres actes amb mesures de seguretat i aforaments limitats. L'espectacle pirotècnic es veu des de diferents llocs de la ciutat i acostuma a aglomerar gent a platges o qualsevol punt des d'on es puguin veure les figures al cel. Els castells de focs davant la façana del litoral tarragoní haurà d'esperar un any més.