Pla general d'un dels propietaris de la llibreria La Capona

La llibreria La Capona de Tarragona abaixa la persiana després de 25 anys

La històrica llibreria del carrer Gasòmetre no continuarà oberta

La llibreria La Capona de Tarragona tanca les seves portes. Una decisió que arriba després de 25 anys des de la seva obertura al carrer Gasòmetre de la ciutat i on s'ha desenvolupat un projecte empresarial i cultural.

Tal com anuncien en un comunicat, el pròxim 30 de juny de 2022 tancaran aquesta etapa de la llibreria, després d'obrir per primer cop l'11 de juliol de 1997. «Després d'un llarg procés de reflexió, pensem que ens ha arribat l'hora de la nostra merescuda jubilació».

«Hem intentat i volem creure que ho hem aconseguit, oferir a la nostra clientela, tan particulars com a escoles, instituts, universitat i empreses en general, un servei àgil i força acurat», assenyalen en un comunicat de comiat.

Un escrit en el qual tenen unes paraules amables cap a la seva clientela: «en la majoria d'ells hem teixit uns llaços de bona amistat que esperem que duri en el temps».

Un aspecte que tenen molt clar des de La Capona i aquests últims dies en seran els protagonistes. El mateix 30 de juny, a la tarda, faran una petita festa de comiat en l'últim dia de la llibreria. «Ens agradaria acomiadar-nos dels amics, amigues, clients i clientes que ens heu acompanyat durant tots aquests anys».

Durant tot aquest mes de juny que restarà oberta, La Capona oferirà a la seva clientela un preu especial per als llibres que tenen a les prestatgeries i es farà una liquidació on es podrà gaudir de preus rebaixats.

Uns clients, a la llibreria La Capona de Tarragona
Tanca una part d'història de Tarragona | Àngel Ullate