Imatge d'una de les sales del restaurant Les Voltes de Tarragona

L'històric restaurant Les Voltes de Tarragona abaixa la persiana definitivament

L'establiment ha anunciat als seus clients que aquest diumenge oferirà el seu darrer servei

Nou cop al sector de la restauració de la ciutat de Tarragona. L'emblemàtic restaurant Les Voltes de la capital tarragonina ha anunciat aquest divendres que tancarà les portes definitivament de manera immediata. Després de 38 anys de servei a la Part Alta, l'establiment oferirà el seu últim servei als seus clients aquest pròxim diumenge, 22 d'agost.

Les responsables de l'històric restaurant, ubicat en part a les voltes del Circ Romà de Tarragona, ho han explicat als amics i clients de l'establiment en una publicació a la xarxa social Facebook. En un text acompanyat de tres fotografies, la Maria Jové i l'Anna Sas han assenyalat que «han estat 38 anys de treball dur, d'alegries i de moments dolços».

Així mateix, també han recordat que han patit «crisis molt dures, entrebancs de tota mena i problemes», que han superat «amb esforç, dedicació i molta suor per part de tots els que formen part d´aquesta gran família que és el Restaurant Les Voltes». El text també agraeix la confiança i fidelitat dels clients, finalitzant amb un «fins aviat».