Imatge de l'entrada al restaurant Degvsta de la Part Alta, que tancarà el pròxim mes de maig

Tanca el Degvsta, un dels restaurants més populars de la Part Alta de Tarragona

Després de 15 anys, els propietaris «tanquen un cicle de vida»

Un dels restaurants més populars de la plaça de la Part Alta de Tarragona abaixa la persiana. Es tracta del restaurant Degvsta, ubicat número 6 del carrer dels Cavallers, i els seus propietaris, l'Ester Gómez i l'Edu Pazos han decidit tancar-lo definitivament perquè «tanquen un cicle»  de la seva vida, segons avança el 'Diari de Tarragona'. 


L'Ester i l'Edu asseguren que van començar el projecte del restaurant plantejant-se'l amb una durada de  15 anys, i que tot i que tenien clar que volien  tancar aquest «cicle», mai veien l'oportunitat perquè, de fet, el negoci funcionava i continua funcionant molt bé. Ara, doncs, han decidit posar punt final a aquesta etapa per començar-ne una de nova. L'Ester i l'Edu, juntament amb el seu fill, tenen plans de marxar a viure una temporada a l'estranger i, tot i que tenen diverses idees i opcions, encara no tenen cap projecte en ferm sobre la taula. 

Pel que fa al futur del restaurant i del local, no hi ha cap acord de traspàs tancat, i asseguren que els agradaria que el negoci acabés amb bones mans. L'Ester i l'Edu donen les gràcies per aquests darrers 15 anys, havent pogut forjar una clientela fixa fidel i agraïda que els acompanyarà fins al darrer dia.

Imatge del menjador del restaurant Degvsta de la Part Alta, que tancarà el pròxim mes de maig
Imatge del menjador del restaurant Degvsta | Degvsta