Imatge de l'escenari a la sala Groove de Tarragona

La sala de música en viu Groove abaixa la persiana a Tarragona

El pub ha organitzat un parell de concerts de comiat per aquest mes d'octubre

Males notícies per una part del sector  cultural de la ciutat de Tarragona. El pub  Groove, una de les darreres sales de música en viu de Tarragona, abaixa la persiana. Els actuals propietaris tenen tancat  el traspàs del local i per acomiadar-se de la seva clientela han organitzat dos concerts de comiat. El primer està previst d'aquí a 10 dies, el dissabte 17 d'octubre, sota el títol de 'Gamblers Edition' i el segon, una setmana després, el dissabte 24 d'octubre, amb 'Sr. Lobo & Salva'. 

La notícia del  tancament  del Groove s'ha conegut el mateix dia que s'ha fet públic que el Procicat, l'organisme del govern català que gestiona les mesures de  seguretat sanitària contra la COVID-19, ha autoritzat la reobertura dels locals d'oci nocturn arreu del país. Això sí, sense fer ús de la pista de ball. El tancament del Groove no ha passat desapercebut a les xarxes socials. 

Amb el tancament del Groove, es «perd ciutat»

El crit d'alerta l'ha llançat el periodista Fran Richart amb una piulada on ha assegurat que, amb el tancament del Groove, «Tarragona perd  un bar musical emblemàtic, pioner, contracultural, però més aviat, amb el seu tancament, es perd ciutat». 

A la piulada d'en Richart, s'han afegit altres tuitaires  de la ciutat, alguns d'ells tan conegut com el periodista tarragoní de 'Catalunya Ràdio', Albert Mercadé.