Pla curt on es pot veure al raper Pablo Hasél conduït pels Mossos d'Esquadra al cotxe policial després de la seva detenció

Tarragona aprova una moció per demanar l'alliberament de Pablo Hasél

La proposta ha tirat endavant amb els vots de la CUP, Esquerra, Junts i En Comú Podem | Els socialistes s'han abstingut

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat al Ple d’avui divendres, 19 de febrer, una moció a favor de l’alliberament del cantant Pablo Hasél. La iniciativa, presentada d’urgència a la reunió consistorial, fora de l'ordre del dia, ha estat impulsada per la CUP, Esquerra Republicana i Junts per Tarragona, i ha tirat endavant amb els suports els esmentats grups més En Comú Podem. Els socialistes, per la seva part, s’han abstingut i Ciutadans, Partit Popular i els dos regidors no adscrits, Sonia Orts i José Luis Calderón, hi han votat en contra.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Llibertat d'expressió i derogació de la 'llei mordassa'

Amb aquesta moció, l'ajuntament tarragoní rebutja formalment l'empresonament del raper lleidatà i referma el seu compromís amb la defensa i preservació del dret la llibertat d'expressió. La majoria municipal, alhora, ha demanat la derogació de l'anomenada 'llei mordassa' i la revisió de l'actual codi penal. Els opositors a la proposta, per la seva part, han defensat que l'ingrés a presó de Hasél no respon a la manca de llibertat d'expressió sinó, simplement, a l'aplicació de la legislació vigent.