Imatge de la canonada de gas al bloc 'Costa Rica', al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de TGN paralitzarà les obres d'una canonada de gas que puja pels balcons d'un bloc a SPiSP

La instal·lació s'ha dut a terme al bloc 'Costa Rica'

Una empresa subministradora de  gas ha dut a terme una obra que ha aixecat una certa polseguera al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. L'actuació s'ha dut a terme al  bloc conegut com a  'Costa Rica' i ha consistit en instal·lar la canonada de gas a la  façana  de l'edifici, travessant els balcons dels diferents habitatges de l'immoble. 

La denúncia pública de la situació s'ha fet a la pàgina de Facebook, 'L'actualitat de Sant Pere i Sant Pau'. En un escrit en aquesta pàgina, s'ha assegurat que «aquesta instal·lació trenca l'estètica de la façana. Es podria haver fet a través del pati de llums. A més a més, s'ha instal·lat una clau d'accés a l'alçada de qualsevol persona del carrer que podria  deixar  sense subministrament  als veïns sempre que volgués».

Alguns veïns del bloc han explicat que no han sigut informats de l'obra i que «ens estem mobilitzant perquè no només  la considerem il·legal, també és una xapussa». Altres han afegit que, arran de la instal·lació de la canonada, «han començat a detectar-se  fugues en la  distribució a la comunitat».  L'Ajuntament de Tarragona ha reaccionat a aquesta obra ràpidament. 

Expedient de 'Disciplina Urbanística'

Fonts de l'Ajuntament de Tarragona han informat aquest mitjà que «ja tenim obert un expedient de 'Disciplina Urbanística'». Així mateix, aquestes fonts han apuntat que «hem fet la petició a la Guàrdia Urbana de Tarragona perquè ho comprovin i paralitizin les  obres si estan en curs d'execució. També anirem a fer una inspecció tan aviat com sigui possible».