Imatge de la presentació de la Festa de l'hamburguesa de Tarragona

Tarragona celebra el Dia mundial de l'hamburguesa amb una festa a la plaça Corsini

Mercats de Tarragona impulsa la primera edició de la Festa de l'hamburguesa, aquest dissabte al matí

Tarragona celebrarà aquest dissabte 28 de maig al matí la primera edició de la Festa de l'hamburguesa, impulsada per Mercats de Tarragona. La cita, que tindrà lloc a la plaça Corsini de la capital tarragonina, coincidirà amb el Dia mundial de l'hamburguesa i neix amb l'objectiu de reivindicar un dels productes icònics de mercat i dinamitzar l'entorn comercial del Mercat Central.

En aquest sentit, s'oferirà a la ciutadania cuinar i servir les hamburgueses comprades a les parades de l'equipament de la plaça Corsini. En aquest sentit, la carn cuinada se servirà amb pa, salsa i ingredients. Així mateix, durant tota la setmana algunes parades del Mercat Central oferiran promocions especials en hamburgueses.

«És una activitat original i divertida que reivindica el producte de qualitat i proximitat»

La presentació de la Festa de l'hamburguesa s'ha fet aquest dimarts al Mercat Central, en un acte que ha comptat amb la presència del president de l'empresa municipal de Mercats, Dídac Nadal; la presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Montse Bertran; la paradista Maria Virgili, i el director de la Banda Simfònica de la BUMT, Jordi Masip.

Dídac Nadal ha destacat que «un cop més l'empresa de Mercats ha aconseguit proposar una activitat original i divertida a la ciutat, reivindicant el producte de qualitat i proximitat». Així mateix, Nadal ha volgut agrair «l'esforç que realitzen els i les paradistes cada dia per consolidar el Mercat com a referent comercial i cultural al centre de la Tarragona».

Taller infantil d'hamburgueses aquest dijous a la tarda

La Festa de l'hamburguesa començarà dissabte a les nou del matí i s'allargarà fins a les tres de la tarda o fins a exhaurir existències. A les 12.30 hores, hi haurà un assaig obert de la Banda Unió Musical de Tarragona a la plaça Corsini.

Prèviament a la Festa de dissabte, dijous a la tarda, a les 17.30 hores, hi haurà un taller infantil d'hamburgueses que anirà a càrrec de Montse Bertran i Maria Virgili, paradistes del Mercat Central. Ambdues ensenyaran als més petits de la casa com fer hamburgueses de forma artesanal.

Aquells nens i nenes que vulguin participar en el taller cal que s'inscriguin prèviament a través del següent enllaç, ja que les places són limitades.