Imatge de la presentació de les activitats que s'ha fet aquest matí a la Rambla Nova

Tarragona celebra la posada en marxa dels Bons Comerç amb diverses activitats

Entre divendres i diumenge hi haurà un espectacle de carrer, inflables, un trenet turístic i gastronomia

Tarragona celebrarà la posada en marxa dels Bons Comerç Tgna amb una vintena d'activitats que la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha programat entre divendres i diumenge. L'objectiu, segons ha explicat el consistori, és «dinamitzar el comerç i atreure els usuaris a comprar o consumir als establiments de la ciutat».

En aquest sentit, entre les activitats programades, hi haurà des de contes, a una intervenció d’art mural al mercadet de Bonavista, així com un espectacle de swing o tallers d’enquadernació —a càrrec de la Fundació Topromi— o un sobre medi ambient, que organitza Creu Roja. També s'ha programat contes a la Biblioteca Pepita Ferrar i un espectacle de la companyia Toc de Gresca.

Un altre dels al·licients serà un trenet turístic-comercial que connectarà tots els eixos comercials de la ciutat, tot i que una de les activitats més espectacular és 'Zeppelin', un espectacle itinerant de carrer que consisteix en un globus de 7m de llarg i 2,5 d’ample que es propulsa amb un petit vehicle que pot aixecar el globus i la seva cistella fins a 3 metres i sobrevolar el públic.

Inflables a la Rambla Nova i activitats gastronòmiques

La Rambla Nova serà un dels punts neuràlgics amb la col·locació d'inflables en dos dels trams, davant del Banc d'Espanya i davant de l'Avi Virgili. En altres punts de la ciutat també s'instal·larà una tirolina de 35 metres i un rocòdrom. La gastronomia també tindrà un paper destacat, amb un tast d'avellanes dirigit o un showcooking de romesco amb pop.

Per tal de fer més atractives aquestes jornades, de divendres a dissabte a la tarda, s'ha decidit limitar l'accés dels vehicles a la Rambla Nova, des dels Despullats fins al Balcó del Mediterrani. També es farà així des del carrer Unió a la Mitja Lluna divendres a la tarda i fins a la Plaça dels Carros el dissabte, coincidint amb el Mercat de la Pagesia que es fa cada dissabte.

En aquest sentit, el conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha explicat que «divendres és el gran dia on ja es podran canviar els bons i volem que sigui una festa. Volem que els barris i el centre bullin d’activitats que començaran divendres al matí i no s’aturaran fins dissabte a la tarda».