Les obres a la rotonda de l’entrada nord-est al barri de Bonavista

Comencen les obres a la rotonda d'entrada a Bonavista

La inversió total serà de 48.265,64 euros

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat les obres de millora d'una de les entrades al barri de Bonavista. Les tasques han començat aquest dilluns i s'estan fent a l'entrada nord-est del barri tarragoní, a la vora del complex esportiu i a la trobada entre el camí de la Partió.

Les obres en aquest espai del barri pretenen dignificar l'entrada, donat que es tracta d'un accés amb molta afluència. Especialment, això passa els dies de mercat, perquè està connectat amb l'autovia A-7.

Amb la intervenció que es farà a la rotonda també es repararà el paviment asfàltic que hagi quedat malmès, per les rases d'escomesa, i es pintarà la senyalització viària. 

Amb tot, la inversió total serà de 48.265,64 euros. A més de les obres en la mateixa rotonda, la inversió també contempla l’enjardinament del seu interior i la millora de les voreres de l’entorn, a la trobada dels carrers Tretze i Catorze.

A més, es donarà continuïtat a la vorera que ve del camí de la Coma i que actualment és un descampat d'aparcament informal de cotxes.