Imatge d'un arbre de Nadal decorat amb llums i una bola de decoració

Regalar experiències i cultura per Nadal, la proposta més especial de Tarragona

La ciutat també viurà la visita del Pare i Mare Noel acompanyats d'uns divertits elfs

La ciutat de Tarragona continua totalment bolcada a les festes de Nadal. Els comerços de la ciutat també han volgut aportar el seu granet de sorra i els dies 22, 23 i 24 de desembre el Pare i la Mare Noel, acompanyats d'uns elfs màgics, visitaran les botigues portant música, alegria i sobretot il·lusió.

La comparsa nadalenca farà un recorregut el dijous 22 de desembre d'11 a 13.00 hores a la Vall de l'Arrabassada, mentre que a la tarda, de 16.00 a 18.00 hores anirà des de la Torre dels Vents al Balcó del Mediterrani passant per la rambla de Lluís Companys, la plaça Imperial Tarraco, el carrer Pere Martell, el Moll de Pescadors, carrer de Sant Joan, carrer de Sant Pere, carrer de Pere Martell, carrer Reial, plaça dels Carros, carrer d’Apodaca, carrer de la Unió, carrer del Gasòmetre, carrer de Lleida, plaça Corsini, carrer d’en Canyelles, Rambla Nova, carrer del Comte de Rius i Rambla Vella. 

El divendres al matí serà el torn de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, mentre que a la tarda la comitiva portarà l'alegria al Pla de la Seu a la plaça de les Cols passant pel c/ Major, Baixada de la Misericòrdia, c/ del Portalet, Rambla Vella, c/ de Sant Agustí, Rambla Nova, c/ de la Unió, c/ del governador González, pl. Corsini, c/ de Lleida, pl. de Ponent, c/ de Prat de la Riba, c/ de Ramón y Cajal, Font del Centenari, c/ d’Antoni Rovira i Virgili, avinguda de Catalunya, c/ de la reina Maria Cristina, c/ d’Estanislau Figueres, c/ de Sant Fructuós, pl. de la Font, c/ del Cós del Bou, Baixada de la Peixateria, pl. del Rei, c/ de Santa Anna i pl. del Fòrum.

Finalment, dissabte el Pare i la Mare Noel i els elfs màgics aniran d'11.00 a 13.00 hores des del c/ de Gran Canàries a la rambla de Ponent passant pel c/ de les Illes Balears, c/ d’Amposta, c/ del riu Glorieta, c/ del riu Fluvià, c/ de Prades i c/ del riu Segre.

Durant el recorregut, la conselleria de Comerç aprofitarà per repartir uns petits arbres de Nadal per felicitar les festes. 

La cultura, el millor regal de Nadal a Tarragona

Tarragona també té en marxa aquestes festes una campanya per fomentar la cultura. És per això que al Teatre Tarragona, els omacs, centre cívics i poliesportius municipals posen a la disposició de la ciutadania unes fundes especials per regalar entrades a l'àmplia oferta cultural que hi haurà a la ciutat durant el 2023. 

Tota l'oferta d'espectacles culturals de la ciutat es pot consultar a TGN Agenda, un ampli ventall d'opcions per a tots els gustos que de ben segur esdevindran el regal perfecte per aquestes festes.