Les quatre colles castellers de Tarragona durant la diada de Santa Tecla

Tarragona ho té tot a punt: tornen els castells sense restriccions

La diada se celebrarà aquest diumenge, 7 de novembre, a partir de les 12.30 hores a la plaça de la Font

Tarragona ja està preparada per viure la primera diada castellera sense restriccions a la capital tarragonina des d'abans de la pandèmia de coronavirus. La cita, que se celebrarà aquest diumenge, 7 de novembre, començarà a les 12.30 hores i tindrà com a escenari la plaça de la Font. Així ho ha anunciat aquest dijous l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat.

La diada, que serà retransmesa en directe per TAC 12 i Tarragona Ràdio, comptarà amb la participació de les quatre colles castelleres de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.  

Sense control d'aforament i amb públic dret a la plaça

La diada, que està organitzada per l'Ajuntament de Tarragona i les quatre colles de la ciutat, se celebrarà amb públic dret a la plaça, sense control d'aforament i sense límit de participació per part dels castellers. En aquest sentit, el consistori ha fet una crida a la responsabilitat de la ciutadania perquè faci ús de la mascareta en cas que no es pugui mantenir la distància de seguretat.

El sorteig de l'ordre d'actuació de la diada es farà a les 11.45 hores a la porta de l'Ajuntament, mentre que a partir de les 12 hores tindrà lloc l'entrada a plaça de les colles castelleres, que es col·locaran seguint la disposició tradicional. L'actuació, que començarà a les 12.30 hores, es farà seguint l'habitual sistema de rondes a la tarragonina.