Tarragona posa a disposició de la ciutadania les entrades pel Magatzem Reial

Es podran adquirir amb una fiança de 2 euros a partir de les 11 del matí d'aquest dimarts

Aquest dimarts, a partir de les 11 hores, l'Ajuntament de Tarragona posarà a disposició de la ciutadania les invitacions per visitar el Magatzem Reial, ubicat al Moll de Costa, entre el 27 i el 30 de desembre. Els tiquets estaran disponibles en línia a través del web https://magatzemreialtgn.koobin.cat i cada persona podrà adquirir un màxim de 6 invitacions sense cap límit d’edat pel que fa als visitants.

Segons ha explicat el consistori tarragoní en un comunicat, se seguirà el procediment iniciat durant les passades festes de Santa Tecla, sent necessari aportar una fiança de 2 euros per entrada per tal d'adquirir-les. Aquesta quantitat es retornarà posteriorment, una vegada s'hagi validat la invitació a l'entrada del recinte.

Els horaris del Magatzem Reial

El Magatzem Reial obrirà portes a la ciutadania en horari de matí i tarda els dies 27, 28 i 29 de desembre (de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h), mentre que el dia 30 de desembre el recinte només romandrà obert en horari de matí. En total, fins a 9.360 persones podran visitar el Magatzem Reial durant els quatre dies, gràcies als sis passis de 60 persones cadascun que es realitzaran cada hora.

El protocol de mesures anti-Covid del consistori tarragoní preveu que per accedir al recinte els assistents hauran de fer servir mascareta obligatòria i l'organització posarà a disposició gel hidroalcohòlic.

Tot un èxit

La iniciativa del Magatzem Reial va sorgir l'any passat arran de la pandèmia, que va obligar a suspendre la tradicional Cavalcada de Reis. L'èxit va ser total i l'Ajuntament de Tarragona tornarà a instal·lar el recinte al refugi número 1 del Moll de Costa. Allà, els patges reials guiaran els assistents a una visita guiada a l'espai on els col·laboradors de Ses Majestats emboliquen els regals que repartiran la nit del 5 de gener.

En l'espai que cedeix el Port de Tarragona es podran veure la dotzena de carrosses, així com tot el sèquit dels Reis d'Orient, que participaran en la Cavalcada del 5 de gener. Així mateix, aquelles persones que ho desitgin podran deixar la seva carta a la Bústia Reial que estarà instal·lada al Magatzem.