Imatge d'un 'street workout', a Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona instal·la 12 equipaments esportius d'exterior a diferents barris de la ciutat

Es tracta de parcs saludables, elements d''street workout' o la renovació de porteries, pistes i cistelles | Les propostes, a l'espera de l'aixecament de restriccions

L’Ajuntament de Tarragona ja ha enllestit 12 intervencions a diferents punts de la ciutat per tal de crear «noves propostes esportives» o renovar-les després d’un llarg temps d’ús. Des de la conselleria d’Esports, han explicat, es vol apropar una mica més l’esport a l’aire lliure a tots els tarragonins i tarragonines.

Amb això, i dins d’aquest paquet de nous elements, hi ha la instal·lació d’un ‘street workout’ i un parc saludable al Parc de la Ciutat, així com un nou parc saludable a la urbanització Boscos de Tarragona. A més, aquestes intervencions també han permès adequar la zona verda al voltant dels equipaments.

Renovació de pistes, porteries i cistelles

Segons apunta el consistori, s’han renovat quatre pistes de ping-pong en diversos barris de la ciutat: una a la Floresta, una altra a Icomar, una a l’avinguda Catalunya i la darrera, al Parc Riuclar. Alhora, també s’han renovat altres elements esportius, com ara dues porteries al barri de Bonavista i les cistelles de bàsquet a diferents barris —Icomar, la Móra, Entrepins i Campclar.

Així, han remarcat des de l’Ajuntament, totes aquestes instal·lacions «ja estan preparades per quan s’aixequin les restriccions del Procicat que prohibeixen l’ús de pistes esportives no controlades a l’aire lliure».