Una imatge de la sèrie 'Històries des de la Festa' de Tarragona

Tarragona estrena per Sant Magí la sèrie 'Històries des de la Festa'

En quatre episodis es descobrirà la història de la ciutat des de la tradició

Tarragona, amb motiu de la festa de Sant Magí, estrena aquest diumenge, 16 d'agost, la sèrie 'Històries de la Festa', un conjunt de peces audiovisuals que descobriran la història de la ciutat des de la tradició, és a dir, pren com a motiu les llegendes  que explica el folklore tarragoní per parlar sobre fets històrics ocorreguts en diferents moments de la ciutat.

La producció audiovisual està coproduïda per Kamaleon i l'Ajuntament de Tarragona, amb la direcció de Rafael López-Monné i la presentació de Julio Villar, que comptarà amb quatre capítols, però tindrà continuïtat per Santa Tecla.

El web de les 'Històries de la Festa' ja està actiu i hi ha els vídeos anunciant-ne l'estrena, els quals es podrà reproduir el dia i l'hora en què estan programats.

Des de les 9 hores d'aquest diumenge 16 d'agost ja està disponible el primer dels episodis, 'Una ciutat assedegada'. Els altres tres es podran veure dilluns, dimarts i dimecres a la mateixa hora. A més, s'afegiran uns documents PDF complementaris, que ampliaran la informació dels audiovisuals.

Les estrenes es faran al canal de Youtube  de Cultura, a Instagram, a Facebook i al web de l'Ajuntament de Tarragona. Així mateix, s'ha creat el hashtag específic de #HistòriesdesdelaFestaTGN per compartir en les diverses xarxes.