Regals

El Tarragona FC pren part en la campanya solidària 'Joguines del Rock'

Es pot participar amb un màxim de 30 euros per persona

Les festes de Nadal, encara que siguin amb pandèmia, són el marc ideal perquè la solidaritat passi a primera plana. El degà  del futbol tarragoní, el Tarragona FC, porta la vocació solidària des del seu retorn a l'activitat, a l'ADN de l'entitat. Així doncs, aquest Nadal, el Tarragona FC prendrà part en la campanya solidària 'Joguines del Rock'. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Què és  'Joguines del Rock'?  Es tracta d'una campanya que arriba de la mà de l'associació 'El rock és cultura', fundada a Madrid l'any 2012 per un grup de  rockers solidaris. L'any següent, any 2013, 'Joguines del Rock' salta a Tarragona, amb Blanca Santotomás, tarragonina, coordinadora i presidenta de l'associació a Catalunya, al capdavant. En sis anys han donat suport a 1.330 nens de la comarca del Tarragonès.

L'objectiu de 'Joguines del Rock' és la  recollida  de joguines noves o en bon estat mitjançant esdeveniments i punts de recollida per a la seva posterior revisió i lliurament a nens en risc d'exclusió social o amb dificultats econòmiques. 

«Vols ser el seu Elf?»

Enguany, amb les restriccions imposades per la COVID-19, la campanya s'ha organitzat amb el lema «Vols ser el seu Elf?». Els nens  escriuran el seu desig  en una carta  i el responsable de projectes solidaris del Tarragona FC, Jordi Alabart, assignarà al participant com a Elf del nen o nena. Es pot contactar amb Alabart, per prendre part a 'Joguines del Rock' al següent correu electrònic: projectessolidaris@tarragonafutbolclub.cat. D'aquesta manera, amb un màxim de 30 euros, els participants podran complir  el desig  de Nadal de nens de famílies vulnerables. 

El Tarragona FC recomana adquirir  les joguines  en el  comerç local i proposa que, un cop s'hagin adquirit, s'enviïn a la següent adreça: Associació SocioEducativa Joventut i Vida, ubicada al carrer 24 de Bonavista. Si les condicions de seguretat sanitària ho permeten, s'organitzarà un acte perquè els menors puguin recollir els seus regals. En cas que la situació de la pandèmia no fos possible, s'entregaran les joguines a les famílies que assisteixin al menjador social de l'entitat