Imatge de l'acte de presentació del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona

Tarragona es convertirà en la capital de la màgia durant tot el mes d'abril

L'espectacle inaugural del Festival Internacional Teatre Màgic tindrà lloc aquest diumenge a la tarda al Teatre Tarragona

Tarragona es convertirà durant tot el mes d'abril en la capital de la màgia, gràcies a la celebració del Festival Internacional de Teatre Màgic. La cita, que es desenvoluparà a la capital tarragonina del 3 al 29 d'abril, té com a gran novetat que arribarà a tota la ciutat gràcies al cicle 'Màgia als barris', que s'integrarà en la programació dels centres cívics.

Una altra de les grans novetats d'aquesta setzena edició del Festival Internacional de Teatre Màgic, que s'ha presentat aquest dimarts al Teatre Tarragona, és el canvi de dates, passat de la tardor a la primavera. Així mateix, la cita també comptarà amb una selecció dels espectacles d'il·lusionisme actuals més innovadors.

El tarragoní Marc Gerard és l'encarregat de dirigir el festival, que s'ha convertit en un referent en el món de la màgia, fins i tot, a escala europea. Això ha estat gràcies a la participació en aquest de diferents premis mundials de la màgia.

El Màgic Andreu, un dels caps de cartell de l'edició d'enguany

Un dels caps de cartell de la setzena edició del Festival Internacional de Teatre Màgic serà el conegut Màgic Andreu, que serà un dels protagonistes de l'espectacle inaugural, 'Màgia 5 estrelles', creat per l'ocasió i que comptarà també amb Pep Bou, Adrián Soler, Marí Magic Cia i el Mag Gerard. Serà al Teatre Tarragona aquest diumenge 3 d'abril a les 18 hores.

Altres propostes de la programació d'enguany seran el francès Jean Phy i els argentins Brando i Silvana, que portaran a Tarragona propostes que combinen la màgia amb el teatre i les ombres xineses. Aquest espectacle es podrà veure als centres cívics dels barris de la ciutat.

Màgia solidària a favor d'Aspercamp

La programació del festival també inclou com a escenari la Sala Trono, on es podrà veure la maga Amèlie i els mentalistes Ariel Hamui i David Baró, i el Teatre El Magatzem, que acollirà la màgia solidària d'Aliskim a favor d'Aspercamp.

Així mateix, els aficionats a la màgia podran aprendre trucs amb el mòbil i cabaret màgic amb una classe magistral del Mag Stigman, o els secrets de les capses de màgia i l'il·lusionisme interactiu amb el mag Daniel Arbonés.

Les entrades per als espectacles ja estan a la venda i tota la programació es pot consultar al següent enllaç.