L'Anella Mediterrània acollirà, per segon any consecutiu, el macroconcert de Santa Tecla.

Tarragona habilitarà l'Anella Mediterrània a partir d'aquest dissabte per passejar en les franges horàries

No es podrà fer ús de la zona de picnic

En el marc del procés de  desconfinament  que es viu arreu de l'Estat, l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que a partir d'aquest dissabte, 9 de maig, es reobrirà l’Anella Mediterrània  al públic en el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 7 a 21 hores; dissabtes, de 9 a 20 hores i diumenges i festius, de 10 a 17 hores

A l’Anella Mediterrània, segons ha informat el consistori, es podran fer les activitats de passejar,  córrer o anar en bicicleta, però  no estarà permès  jugar, banyar-se al llac o fer ús de les zones del pícnic. El recinte es va  tancar al  públic el passat 14 de març amb motiu del confinament per l’alerta sanitària del coronavirus.

El passeig Rafael Casanova, tallat al trànsit

Així mateix, i per mantenir la distància social necessària durant les passejades, el consistori tallarà al trànsit de vehicles del passeig Rafael Casanova. També es tancarà al trànsit de vehicles  de la  Rambla Nova, des de la Font del Centenari fins al Balcó del Mediterrani, mantenint  oberta la circulació des del carrer Sant Francesc cap al carrer Unió. En aquest sentit, es recomana la circulació dels  vianants  per la seva dreta en el sentit de la marxa, respectant així els sentits de la marxa i la separació entre les persones. És a dir, que  circulin per la meitat dreta de la  Rambla en el sentit de la marxa.

A més, a causa de la limitada amplada de la vorera sota el pont que accedeix al Serrallo pel carrer Pere Martell, es recomana la circulació  dels vianants per la  vorera de la dreta en el sentit de la marxa. L’objectiu és mantenir la distància de 2 metres entre persones i que no es trobin els que van en direcció contrària. Així, els que volen accedir al Serrallo o al Moll de Costa, ho han de fer per la vorera de la seva dreta i els que surten d’aquesta  zona  per incorporar-se al carrer Reial, ho han de fer per la  vorera contrària, que és també la que correspon a la seva dreta en el sentit de la marxa.