Els músics de carrer tornen a Tarragona de la mà de la fase 2

La mesura recupera els artistes que ja tocaven, i també permet l'accés de músics nous

Llum verda a la música  al carrer després de dos mesos llargs de silenci sepulcral. L'Ajuntament de Tarragona ha autoritzat —avalat per la fase 2  que manté la capital en una desescalada  més avançada que en la majoria del país— el retorn de l'activitat dels  músics de carrer a la via pública de la ciutat.

La iniciativa cultural  no només es reactiva per als artistes que ja tocaven, sinó que obre la porta a què s'incorporin nous músics que fins ara no constaven al llistat oficial. Només es permetrà que actuïn en llocs determinats de la ciutat, prèvia autorització, i el respecte a la normativa del projecte municipal i a les regles de distància social  per tots ja conegudes.

Tot músic que vulgui formar part de la iniciativa ha de demanar una sol·licitud a la conselleria de Cultura de l'Ajuntament a través del correu electrònic cultura@tarragona.cat o ha de tramitar-la des de l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC) per tal d'entrar a la llista autoritzada de músics al carrer  de Tarragona.