Una nena a la piscina durant un curs de natació

Tarragona obre les inscripcions de les Estades Esportives d'Estiu

Hi ha 2.200 places infantils i juvenils per a les activitats que es desenvoluparan a Campclar, el Serrallo i Sant Pere i Sant Pau

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) ha obert aquest dimecres 18 de maig les inscripcions per a les Estades Esportives d’Estiu infantils i juvenils per als abonats del PMET. A partir del 23 de maig, les inscripcions, que es poden fer a través del web www.esports.tarragona.cat, s'obriran a tota la ciutadania.

En un comunicat, el PMET ha explicat que enguany es recuperen la totalitat de les places ofertes que es van veure restringides per la pandèmia. Així, fins a 2.200 nens i nenes, nascuts entre els anys 2008 i 2018, podran gaudir de les activitats que es desenvoluparan a les instal·lacions de l'Anella Mediterrània, el complex del Serrallo i el de Sant Pere i Sant Pau.

Els nens i nenes que s'inscriguin gaudiran d'activitats esportives, creatives i recreatives entre les nou del matí i les dues del migdia. Així mateix, també hi haurà un servei d'acollida gratuït entre les vuit i les nou del matí. Al Serrallo i a Sant Pere i Sant Pau les activitats es desenvoluparan entre el 27 de juny i el 2 de setembre, mentre que a l'Anella les activitats es desenvoluparan entre el 27 de juny i el 29 de juliol.

Col·laboració amb l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona

El PMET s’ha adherit a la campanya de bons per a les activitats d’estiu de la ciutat que ha impulsat l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST), segons el comunicat del consistori tarragoní.

Així doncs, les famílies que hagin adquirit aquests bons podran formalitzar la seva inscripció a les Estades Esportives d’Estiu de manera presencial a les instal·lacions de Campclar, el Serrallo i Sant Pere i Sant Pau a partir del dia 30 de maig.