Imatge de la sortida de la Peonada Popular de Santa Tecla de l'any 2019

Tarragona obre les inscripcions per a la Peonada Popular de Santa Tecla

La cursa, que torna després que no es pogués celebrar l'any passat, tindrà una limitació de 500 participants

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) obre aquest dimecres, 1 de setembre, les inscripcions per a la Peonada Popular de Santa Tecla. La prova, que enguany se celebrarà el 19 de setembre, arriba enguany a la seva 41a edició, després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia.

Segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, hi haurà un màxim de 500 participants de totes les edats, complint així la normativa sanitària de control de la Covid-19. Les inscripcions, que estaran obertes fins al pròxim 17 de setembre, s'han de fer a través de la web del PMET o l'aplicació CURSES PMET.

La recollida de dorsals es farà a la recepció de la piscina de l'Anella Mediterrània, del 8 al 17 de setembre. Aquells interessats en obtenir més informació sobre la Peonada Popular poden trucar al telèfon 977 550 299 o consultar la web i les xarxes socials del PMET.

L'avinguda Vidal i Barraquer, punt de sortida i arribada de la Peonada Popular de Santa Tecla

La línia de sortida i arribada estarà situada a l'avinguda Vidal i Barraquer i els 500 participants sortiran en tandes de 10 corredors, mantenint la distància de seguretat i amb l'obligació de dur mascareta. Hi haurà dues opcions de circuit, un de sis quilòmetres i un altre de tres.

Tots els participants rebran un avituallament sòlid i líquid, en una mateixa bossa, així com l’obsequi de la prova.