La consellera de Comerç, Mary López, durant la presentació de l'esdeveniment Starraco Limited

Tarragona omplirà els carrers de ciència-ficció i fantasia durant dos caps de setmana

En el marc de la iniciativa 'Som Dinàmics', es vol incentivar el consum en el comerç local

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona posa en marxa la campanya 'Som Dinàmics'. Aquesta és una iniciativa amb un total de deu activitats relacionades amb la ciència-ficció i la fantasia per amenitzar els carrers de la ciutat, animar a les passejades per les zones comercials i implicar al comerç local. 'Som Dinàmics' es durà a terme durant els dies 12, 13, 18 i 19 de juny de la mà de Starraco Unlimited, associació organitzadora de l’esdeveniment homònim.

Segons ha explicat la consellera de Comerç, amb 'Som Dinàmics' es preveu que «el comerç local també es beneficiï d’una injecció extra de visitants a la ciutat, que sumaran compres als negocis i la restauració local».

Els personatges de la saga Star Wars surten al carrer

El tret de sortida de 'Som Dinàmics' arribarà el 12 de juny amb una desfilada de personatges de la saga Star Wars i un punt de fotomaton. A les deu del matí la comitiva arrencarà a la plaça Verdaguer, acabant al Balcó del Mediterrani. Allà, la ciutadania podrà fer-se fotos amb els personatges en un fotomaton professional.

L’activitat es repetirà a la tarda, de 17 a 20 hores, començant a la plaça Corsini, passant pels carrers Ramón y Cajal, Prat de la Riba i Colom, retornant al punt de sortida. El mateix dissabte 12 de juny i de forma paral·lela es faran exhibicions de Soft Combat a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau (10 a 13 hores) i al Moll de Pescadors (17 a 20 hores).

Desfilada de superheroïnes

La campanya continuarà diumenge 13 de juny, quan personatges del 'wargame' Warhammer passejaran pel Mercat de Bonavista (11 a 14 hores); i divendres 18 de juny (18 a 20 hores), al parc de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada, on es farà una exhibició d’espases làser tipus Star Wars.

Finalment, dissabte 19 de juny, un grup de superheroïnes encapçalades per SU, la icona de Starraco Unlimited, desfilarà de 10 a 13 hores per la Part Alta de Tarragona. A més, tornaran les actuacions de Soft Combat, a la plaça del Centre Cívic de Torreforta (10 a 13 hores) i a la Rambla de Campclar (17 a 20 hores). 

Així mateix, dissabte 19 de juny a la tarda, la plaça de l’Església de Sant Salvador serà l’escenari d’una exhibició de Quidditch, l’esport protagonista de les sagues de Harry Potter.

Sorteig d’entrades gràcies a l’app Som Comerç TGN

En el marc de la campanya 'Som Dinàmics' es faran 3 sorteigs d’una entrada doble cadascun per a l’esdeveniment Starraco Unlimited. Per participar-hi només cal registrar una compra amb l’app Som Comerç TGN entre el 7 i el 27 de juny. Cada setmana es farà un sorteig entre les compres realitzades durant la setmana i el dilluns següent se’n donarà a conèixer al guanyador.

Els sorteigs s’organitzen gràcies a la col·laboració entre el Palau Firal i de Congressos, l’Associació Starraco Unlimited i la Conselleria de Comerç, impulsora de l’app Som Comerç TGN.