Pla general del complex petroquímic nord de Tarragona

Tarragona celebrarà un ple monogràfic sobre la indústria química el pròxim 26 de març

Portarà per títol 'Prevenció, seguretat, salut i futur de la indústria química' | L'emergència va obligar a ajornar-lo l'any passat

L'Ajuntament de Tarragona es va comprometre a celebrar un ple monogràfic per debatre sobre el present i el futur de la  indústria química  al territori i això és el que farà el pròxim 26 de març. El consistori ha convocat la sessió, extraordinària, sota el títol 'Prevenció, seguretat, salut i futur de la indústria química' després que l'emergència sanitària obligués a ajornar-lo de forma indefinida l'any passat. El plenari serà telemàtic i comptarà amb veus externes als consellers municipals.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«Es tracta d'una  jornada pública que mai abans s'ha fet i d'on sortirà una declaració institucional amb visió de futur», ha detallat el portaveu del govern municipal, Manel Castaño. «L'objectiu és fomentar el debat i escoltar les veus a propòsit de la indústria  del territori», ha presentat, «perquè com a govern som conscients de la importància de la indústria química i volem una química segura».

Castaño ha avançat que «escoltarem a tothom», i en aquest sentit tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament van acordar convidar diverses entitats veïnals, ambientals, empresarials, sindicals, de recerca o docents, a més d'administracions com la Generalitat de Catalunya. Cadascun dels representants tindran deu minuts per exposar el seu punt de vista i no podrà ser interpel·lat pels regidors en cap moment.