Imatge del gerent del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Víctor Franquet, a la fira NAVARTUR

Tarragona promociona la seva marca turística a Navarra amb presència a la fira NAVARTUR

La fira turística més important del nord d'Espanya se celebra fins diumenge a Pamplona

La ciutat de Tarragona es promociona des d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana a NAVARTUR, la fira comercial líder del sector turístic al nord d’Espanya que se celebra a Pamplona. La presència del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) a la fira s’emmarca en el conveni Córner amb la Diputació.

L'acció promocional de Tarragona a NAVARTUR, segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, «té l'objectiu de teixir noves aliances amb agents locals i obrir la porta a un mercat potencial molt interessant i amb un alt poder adquisitiu, com és el navarrès i el basc». En aquest sentit, Tarragona realitzarà diverses accions de promoció a Navarra durant l'any 2022.

El gerent del PMTT, Víctor Franquet, ha estat presentat aquest divendres a Pamploma, on ha mantingut diverses reunions de treball amb agents turístics del sector públic i privat de Navarra amb la finalitat de buscar sinergies que afavoreixin possibles col·laboracions futures. 

El conveni Córner portarà Tarragona a Londres i Barcelona

Tarragona està present a NAVARTUR gràcies al conveni Córner, que durant aquest 2022 permet Tarragona estar present a les fires WTM de Londres, FITUR de Madrid i B-TRAVEL de Barcelona. El conveni també preveia la presència al MIITT de Moscou, però sembla que finalment aquesta acció no es farà arran de la invasió de Rússia a Ucraïna. 

D'altra banda, la ciutat també està present a diferents fires de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya (GCPHE), que enguany ha acordat la participació a FITUR (Madrid), Salon Mondial du Tourisme (París), Salon des Vacances (Brussel·les), ITLM Singapur, JATA (Tòquio) i WTM (Londres). 

Les dades sobre els mercats emissors navarrès i basc a Tarragona

A partir de les estadístiques d'atenció al públic del PMTT realitzades presencialment el 2021 en tres espais de la ciutat, l’any passat es van entrevistar un total de 19.699 persones, 14.149 de les quals provenien d'Espanya. D’aquestes, 380 eren de Navarra (2'69% de quota de mercat espanyol) i 1.170 del País Basc (8,27% de quota de mercat espanyol).