Tarragona reobre aquest dimarts el seu conjunt patrimonial

Es mantindrà la gratuïtat una setmana més

A partir d'aquest  dimarts, 2  de juny,  obriran  la resta de  recintes patrimonials arqueològics i museus pendents d’obrir a la ciutat de  Tarragona, com són el Pretori, el circ romà i les cases canals i Castellarnau, així com la maqueta romana de l’Antiga Audiència; que se sumaran als ja oberts des del 25 de maig, que són l’esplanada superior de l’Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia i el Passeig Arqueològic de la Muralla. 

En un primer moment, l'equip de govern va anunciar la voluntat de reobrir el conjunt patrimonial el dia 18 de maig, però va acabar endarrerint-ho una setmana. Ara, amb tot el patrimoni de Tarragona obert al públic, el consistori de la ciutat té la voluntat de mantenir, fins al pròxim diumenge, 7 de juny, l'entrada gratuïta en tots els recintes i museus

Horaris d'obertura

Els horaris d’obertura, corresponents als habituals de temporada d’estiu, seran els següents: els recintes obriran de dimarts a divendres de 9 a 21 hores. Dissabtes de 9.30 a 21 hores i diumenges i festius de 9.30 a 15 hores; la maqueta de l’Antiga Audiència obrirà de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 9.30 a 15 hores; Casa Castellarnau obrirà de dimarts a divendres de 9 a 15 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 9.30 a 15 hores; Casa Canals obrirà de dimarts a dissabte de 15 a 21 hores. Diumenges i festius de 9.30 a 15 hores.

L'entrada de visitants estarà permesa fins a mitja hora abans  de tancar