Imatge d'una de les piscines municipals de Tarragona

Tarragona reobre la majoria de les piscines municipals amb cita pr猫via a partir de dilluns

S鈥檃jorna l鈥檕bertura de les piscines de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador | Tamb茅 reobren pistes de p脿del i tenis i l'estadi d'atletisme

Tarragona  reobrirà, a partir de dilluns vinent, 15 de juny, les piscines la majoria de complexos esportius municipals, les pistes de pàdel i tenis i l'estadi d'atletisme Natalia Rodríguez de Campclar. Aquest dimecres ja van reobrir els gimnasos de tots els complexos esportius.

Les piscines municipals que reobriran dilluns són les de Campclar, Bonavista, Serrallo i Part Baixa i Riuclar-Torreforta-Icomar, gairebé totes excepte la de Sant Pere i Sant Pau, on s'ha ajornat la reobertura per dur a terme obres de millora. El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ha informat que aquestes obres estaven previstes inicialment per al setembre, durant l'aturada tècnica de manteniment, però finalment s'han avançat al juny. Pel que fa a la piscina de Sant Salvador, està prevista que reobri el pròxim dimecres, 17 de juny, i la de Sant Pere i Sant Pau, per la setmana del 22 de juny.

Aquesta setmana ja van reobrir les instal路lacions esportives municipals, amb activitat als gimnasos i sempre amb cita pr猫via i respectant les mesures de prevenci贸 de la Covid-19. Els abonats que vulguin accedir  a les piscines, els gimnasos, les activitats dirigides i la resta d'instal路lacions, aix铆 com per fer gestions administratives, han de sol路licitar cita  a trav茅s de l'app Connecta o per la p脿gina web habilitada pel Patronat d'Esports.